Menu
Your Cart

КОЛОНИ ЗА БАНЯ

КОЛОНИ ЗА БАНЯ

лв. лв.
Brand: България Model: Амбосели
Водоустойчива колона за баня с две врати с плавно затваряне и четири стъклени рафта, които предлагат много пространство за съхранение на козметика и тоалетни принадлежности.Изработена от 100% водоустойчиво PVCЕдна вратаДва стъклени рафтаРеверсивна колона (лява или дясна)Плавно затварянеПанти хром-ни..
610.00лв.
Без данък:610.00лв.
Brand: България Model: Дърбан
Стилно допълнение към вашата баня с модерни дървесни акценти. Водоустойчива колона с две врати с плавно затваряне и два стъклени рафта, които предлагат много пространство за съхранение на козметика и тоалетни принадлежности.Изработена от 100% водоустойчиво PVCHPL покритие KAINDL 5414Две вратиДва стъ..
740.00лв.
Без данък:740.00лв.
Brand: България Model: Етна
Водоустойчива колона за баня с две врати с декоративни елементи и плавно затваряне. Четирите стъклени рафта предлагат много пространство за съхранение на козметика и тоалетни принадлежности.Изработена от 100% водоустойчиво PVCДве вратиЧетири стъклени рафтаРеверсивна колона (лява или дясна)Плавно зат..
580.00лв.
Без данък:580.00лв.
Brand: България Model: Ню Лайн
Водоустойчива колона за баня с две врати с плавно затваряне и четири стъклени рафта, които предлагат много пространство за съхранение на козметика и тоалетни принадлежности.Изработена от 100% водоустойчиво PVCДве вратиЧетири стъклени рафтаРеверсивна колона (лява или дясна)Плавно затварянеПанти хром-..
540.00лв.
Без данък:540.00лв.
Brand: България Model: Серенгети
Водоустойчива колона за баня с две врати с плавно затваряне и два стъклени рафта, които предлагат много пространство за съхранение на козметика и тоалетни принадлежности.Изработена от 100% водоустойчиво PVCДве вратиДва стъклени рафтаРеверсивна колона (лява или дясна)Плавно затварянеПанти хром-никелВ..
420.00лв.
Без данък:420.00лв.
Brand: България Model: Смайл
Водоустойчива колона за баня с две врати с плавно затваряне и четири стъклени рафта, които предлагат много пространство за съхранение на козметика и тоалетни принадлежности.Изработена от 100% водоустойчиво PVCДве вратиЧетири стъклени рафтаПлавно затварянеПанти хром-никелВключени крепежни елементиКол..
540.00лв.
Без данък:540.00лв.
Brand: България Model: Спарта
Практична водоустойчива колона за баня с две врати, две чекмеджета и удобен кош за пране. Допълнителните рафтове предлагат много пространство за съхранение на козметика и тоалетни принадлежности.Изработена от 100% водоустойчиво PVCДве чекмеджетаДве вратиДва стъклени рафтаКош за пранеПлавно затваряне..
640.00лв.
Без данък:640.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да предоставя качествени услуги. С посещението си, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.